Algemene voorwaarden klant.

 

 1. Een abonnement start met een lidmaatschap voor een jaar. Na een jaar loopt dit abonnement door met een automatische betaling per kwartaal.

 

 1. De start datum van het abonnement is de aanmeld datum.

 

 1. Bij een pakket met handicapregistratie wordt dit abonnement verlengd op 1 januari van ieder jaar. En is de betaling ook 1 keer per jaar.

 

 1. De abonnement houder kan zelf zijn abonnement stop zetten. Dit mag niet door terug vordering van een automatische betaling. Hier staat een boete op en deze zal de klant zelf moeten betalen, plus de administratie kosten en het abonnementsgeld blijft de klant dan nog steeds schuldig.

 

 1. Vragen over de videofilmpjes van inhoudelijke technische aard kunnen wij niet beantwoorden. De klant dient dit bij een PGA golf pro te doen. B.v. in de vorm van een golfles.

 

 1. Bij een combi abonnement met handicapregistratie wordt de registratie gedaan bij Golf Hoenderdaal.

 

 1. Een klant mag één keer per jaar wisselen van niveau. Dit kan door te klikken op een automatische pop-up of door een bericht te sturen naar info@onlinegolfcoaching.nl

 

 1. OGC aanvaardt geen claims voor wat betreft de uitvoering van een aangeboden training op de site. Deelname is geheel voor eigen risico. Bij een lichamelijke beperking of twijfel, raadpleeg uw arts of fysio voor dat u de training in de praktijk brengt.

 

 1. Ingevulde persoonsgegevens worden alleen gebruikt door de aangegeven PGA pro of organisatie, door de klant zelf en OGC. Persoonsgegevens zullen nooit worden doorgegeven aan anderen.

 

 1. Persoonsgegevens worden maximaal een halfjaar bewaard na het stop zetten van een abonnement. De gegevens van een klant zullen dan geheel uit het systeem worden verwijderd. Om hierna een lidmaatschap te activeren, zal een klant zich opnieuw moeten aanmelden.

 

 1. De trainingen blijven eigendom van OGC en mogen niet doorgegeven worden aan derden.

 

 1. Bij de starters trainingen zijn de trainingen net zolang beschikbaar als het abonnement geldig is. De wekelijkse melding wisselt elke week en is dus ook alleen die week beschikbaar als deze geplaatst is.

 

 1. Bij de overige niveaus zijn de trainingen ongeveer 15 weken beschikbaar en komt er elke week een nieuwe training beschikbaar en zo gaat er ook elke week een training uit.

 

Opgemaakt op 20-5-2022

Geef online golf coaching cadeau

Een leuk en origineel cadeau geven! Klik op de link en u regelt met een paar eenvoudige stappen en cadeaubon. De verrassing is direct te activeren en te gebruiken. En de persoon in kwestie zal u zeker erkentelijk zijn.

Wachtwoord vergeten?