F.a.q.

Online Golf Coaching is een online trainingsprogramma voor alle golfers die beter willen worden in het golfen. De trainingen zijn zorgvuldig samengesteld door PGA golfprofessionals. De golf pro’s die de lessen bij u op de club verzorgen. Deze trainingen zijn de perfecte manier om uw golflessen / -trainingen te ondersteunen c.q. te beginnen.

Staat uw vraag er niet tussen?

Veel gestelde vragen

Er zijn verschillende redenen.

1. Wij bieden meer dan af en toe een tip. We bieden elke week een training aan waarmee u daadwerkelijk aan de slag kan, de trainingen zijn gevarieerd en bieden u precies wat u nodig heeft om een betere golfer te worden.

2. Deze video’s en trainingen worden met zorg gemaakt en samengesteld. Dat kost tijd en geld. We moeten naar locatie, hier wordt gefilmd met dure apparatuur. Dan wordt het gefilmde materiaal verwerkt met speciale software. De computers en de software kosten geld. Het maken neemt veel tijd. Vervolgens moet dit alles op de site worden geplaats. Ook dit neemt tijd. En een site in de lucht houden en onderhouden kost geld.

3. Wij bieden alles aan zonder vervelende reclames in uw video.

4. U hoeft niet te zoeken naar een video die oké is. Bij ons zijn alle video’s goed. Geen onnodig lang verhaal en dan toch niet wat u zocht. Wij geven van te voren aan wat de inhoud is en behandelen alles kort en correct.

5. Op het internet zijn het allemaal maar losse clips. Bij Online Golf Coaching is er structuur en een specifieke volgorde het hele jaar door.

6. Online Golf Coaching is een professionele organisatie.

Dat kan alleen met de voorbeeldtrainingen en trainingen waarbij dit specifiek is aangegeven. U kunt natuurlijk ook de website doorgeven en dan kan de ontvanger zelf alles bekijken.

Stuur een mail via het contact formulier op de site. Probeer hier zo goed mogelijk in uit te leggen wat het probleem is.

De trainingen zijn gemaakt en ontwikkeld door PGA golf professionals.

U kunt op- en aanmerkingen plaatsen onder het kopje ‘contact’. Het is helaas niet mogelijk om vragen over de golftechnieken te beantwoorden. Die vragen kunt u natuurlijk altijd aan uw eigen golfpro stellen. Mocht u op- of aanmerkingen hebben over het programma Online Golf Coaching dan zijn deze van harte welkom.

U neemt een abonnement op Online Golf Coaching per jaar. De betaling gaat via I deal en een automatische incasso. Om uw abonnement te stoppen gaat u naar uw trainingen en klikt uw boven aan de pagina op (klik hier om uw lidmaatschap te stoppen).

Direct na de betaling en het aanmaken van een wachtwoord kunt u aan de slag.

Deze opnieuw aanvragen via de button wachtwoord vergeten.

Elke training is ongeveer 15 weken beschikbaar.

Na 15 weken wordt de training vervangen voor een nieuwe.

Zo wordt er elke week één training vervangen voor een nieuwe.

Dit kunt u doen door de video te starten.

Vervolgens klikt u op het radartje en kiest voor kwaliteit, verhoog nu de pixels door het hoogste getal aan te klikken.

Geef online golf coaching cadeau

Een leuk en origineel cadeau geven! Klik op de link en u regelt met een paar eenvoudige stappen en cadeaubon. De verrassing is direct te activeren en te gebruiken. En de persoon in kwestie zal u zeker erkentelijk zijn.

Wachtwoord vergeten?