Wilt u uw handicap registreren bij ons dat kan.
Wij doen dit via Golf4Holland.
Klik hieronder voor uw registratie.

Klik hier voor uw Handicap registratie

HCP registratie

MyGolf

MyGolf is een handicap management tool uitsluitend voor Golf4Holland leden, up to date gehouden met de nieuwste NGF golf data. De website is zowel geschikt voor de computer als voor mobiele devices.

Systeem eigenschappen

Scores en statistieken

Het MyGolf systeem wordt continu geüpdate met de nieuwste baan informatie zoals gegeven door de NGF. Deze informatie wordt automatisch aangepast wanneer u uw score gaat invoeren. U kunt ook het aantal putts dat u heeft gemaakt invoeren, op basis waarvan het systeem een statistiek maakt.

Aanpassing handicap

Uw handicap wordt automatisch aangepast aan de hand van de door u ingevoerde scores. Uw scores worden bewaard samen met uw handicap geschiedenis. Deze kunt u altijd inzien.

NGF update

Golfbanen en wedstrijdorganisaties checken vaak de handicaps van gastspelers bij de NGF.

MyGolf geeft dagelijks uw handicap door aan de NGF om er zeker van te zijn dat uw handicap altijd correct geregistreerd staat.

Geef online golf coaching cadeau

Een leuk en origineel cadeau geven! Klik op de link en u regelt met een paar eenvoudige stappen en cadeaubon. De verrassing is direct te activeren en te gebruiken. En de persoon in kwestie zal u zeker erkentelijk zijn.

Wachtwoord vergeten?